Biel Farré nou corredor del club de BTT

L’SkiClub Camprodon prendrà part aquest any de la Copa Catalana de BTT Internacional, competició que inclou 7 curses distribuïdes pel territori i que tenen com a punt de partida la que es farà aquest proper cap de setmana a Banyoles.

Sota la disciplina de XCO (Cross Country), a hores d’ara l’única disciplina que és Olímpica dins del món de la BTT, són curses que es fan en circuit tancat, d’uns 8 km de mitja al qual els participants han de donar 3 voltes en els quals predominen els constants desnivells en traçats tècnics.

El Ski Club Camprodon dona així resposta a les seves inquietuds i raons de ser, posar a disposició dels esportistes de la Vall aquelles eines que els permetin consolidar-se competitivament i donar a conèixer la Vall arreu del territori.

La secció de BTT del Sjy Club Camprodon inicia el seu camí en la categoria júnior i serà representada enguany per en Biel Farré (19/06/2000) que des de fa un mes llarg treballa ben fort sota les directrius del preparador del Club que s’ha posat a la seva disposició,

Ànims Biel i que la teva experiència ens serveixi per a potenciar el món de la BTT entre la gent de la Vall i que l’any vinent, puguem ser molts més.

Biel Farré nour corredor de BTT SCC

copa-catalana-BTT-2017

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada