Event Territori d’Isards

El passat dia 27 de Octubre, en el ple de la reunió de la Mancomunitat de Camprodon, fou presentat per un comitè del SCC, encapçalat per el seu president, una ambiciosa proposta esportiva a la Vall de Camprodon. El Territori d’Isards es tracta d’un projecte en l’àmbit dels esports de Muntanya i que es proposa la organització d’un EVENT que esdevingui referent, i sigui un projecte de VALL. En les propers setmanes tindrà lloc la presentació pública del mateix. Els representats municipals presents a la reunió, varen manifestar el seu recolzament i aprovació a les propostes del SCC tot celebrant que segueixin surtin iniciatives des de la mateixa Vall.Territori d'Isards

 

2 Replies to “Event Territori d’Isards”

 1. Xavi Juncà

  Tinc entès que sota el nom de territorio d’isards ja es fan tres curses: skimo, btt i running. Seria molt interessant tancar el cercle, afegint-ho una prova de cicloturisme ( bici carretera), amb dues o tres rutes que es desenvolupessin per la Vall. El cicloturisme ben promocionat porta molts inscrits i també molts acompanyants. Tres rutes podrie ser: La curta: Camprodon- Sant Pau- Vall del Bac i volta per Oix i Beget i tornant a Camprodon. La mitja: igual que la curta però pujant a Coll d’Ares i retornant a Camprodon ( o acabant a Coll d’ares) i la llarga i la de prestigi: la mateixa que la 1era i la 2ona però acabant a Vallter ( espectacular). Caldria buscar un capde setmana propici per aquesta cursa cicloturista i intentar vendre a participants i acompanyants l’estada a la Vall per tot el cap de setmana. Si poguessin montar un grup de voluntaris per intentar moure tot això, jo també m’hi posaría, de moment anem participant amb d’altres per tal d’anar aprenent i veient com ho fan. Xavier Juncà ( xjunca@economistes.com; 609 54 63 03).

  Reply
  • SCC Post author

   Moltes gràcies Xavi pel teu comentari, estem valorant amb la junta incloure també la bicicleta de carretera, ja tenim una secció que organitza sortides setmanals i sabem que les proves populars tenen molta tirada.

   Reply

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada