Stop Greuges de l’Esport Català

El SCC s’adhereix a la iniciativa Stop Greuges de l’Esport Català

#sortimaguanyar és el hashtag per a què tothom pugui donar suport al manifest reivindicatiu del món de l’esport en contra dels greuges a l’esport català. Us convidem a lleguir-lo en aquest enllaç: http://bit.ly/STOPGreuges

El passat dijous dia 19 de febrer les 69 federacions esportives catalanes es van reunir amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), per tal de pactar el full de ruta reivindicatiu en contra dels greuges a l’esport català.

Des de el Ski Club Camprodon ens adherim a la UFEC i a tot el món esportiu català per fer front als greuges i perjudicis que el sector està patint per culpa de les darreres accions legislatives i dels poders públics que menystenen la realitat del sector.

 

Stop Greuges de l'Esport Català

Campanya www.sortimaguanyar.cat

Per fer front a aquests Greuges a l’Esport Català, la UFEC ha estrenat el portal web  www.sortimaguanyar.cat on es podrà llegir i signar el manifest reivindicatiu del món de l’esport en contra dels greuges a l’esport català.

Acte públic del manifest

Aquest manifest es llegirà públicament el proper dijous 19 de març en una roda de premsa que tindrà lloc a partir de les 12 h al Centre Esportiu Estació del Nord (C/ Nàpols, 42. Barcelona), i on es reuniran més de 1.000 persones de les federacions esportives catalanes, clubs i esportistes per reivindicar-se en contra dels greuges que afecten l’esport català, mostrant així una imatge d’unitat de tot el sector. Aquest acte és obert a tothom i per assistir-hi només cal inscriure’s a través del portal web www.sortimaguanyar.cat.

#sortimaguanyar 

Per últim, s’ha creat el hashtag #sortimaguanyar per a què tothom doni suport a aquesta campanya a través de les xarxes socials, penjant una fotografia amb un objecte esportiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada