cursets esqui snow

Inscripcions cursets 2019-2020

S’ha d’omplir un qüestionari per cada curset i nen o adult interessat, al final de tot clicar a “Enviar”

Condicions:

 1. El requisit mínim per l’acceptació al curset es el d’agafar el telerrastre de Morens I (debutants).
 2. Obligatori l’ús del CASC homologat. Recomanat tortuga (protecció esquena)
 3. L’alumne haurà de disposar de forfait amb assegurança o tenir la Targeneu. El Club pot tramitar el passi mes adequat amb les millors condicions.
 4. Per motius de seguretat a pistes, els nens hauran de portar un “peto” que facilitarà el Club contra fiança de 10 Euros, que seran retornats al finalitzar el curset.
 5. L’horari de curset es de 10:00 h a 13:00 h, (9:30-13:30 en tecnificació) els alumnes han d’estar al punt de trobada a les 09:45 h. En cas de no ser-hi, el curset començarà igualment i serà l’alumne qui s’haurà d’incorporar al curset allà on es trobi.
 6. Per tal d’evitar possibles retards als accessos, parking o, en cas de ser necessari, al lloguer de material, l’Ski Club Camprodon recomana pujar a les pistes de Vallter 2000 aviat i amb el temps d’antelació suficient.
 7. La formació dels grups serà sempre a càrrec dels professors de l’Escola d’Esquí que els faran d’acord amb el nivell de cada alumne. En aquest cas es serà inflexible i no s’acceptarà cap tipus de reclamació.
 8. El nombre mínim d’alumnes per grup, en el moment de començar el curset, serà de 6.
 9. Els alumnes s’hauran d’inscriure al curset com a mínim amb tres dies d’antelació a l’inici del mateix. No es considerarà cap inscripció fins que la mateixa no estigui formalitzada i s’hagi fet efectiu el pagament.
 10. En cas que un alumne no acabi el curset per motius aliens a l’Ski Club Camprodon, en cap cas es retornarà l’import del curset.
 11. El curset, es celebrarà sempre i quant l’Estació Vallter 2000 estigui oberta al públic. Només en cas de tancament de l’Estació està previst recuperar les classes un altre dia. L’Ski Club Camprodon i l’Escola d’Esquí decidiran conjuntament el dia de recuperar
 12. Els cursets especials estan programats específicament pels períodes assenyalats. No s’acceptaran inscripcions parcials.
 13. Els cursets de temporada de 2 mesos son exclusivament pels mesos de Gener i Febrer. Els de 3 mesos pels de Gener, Febrer i Març.
 14. A l’hora de finalitzar el curset, els pares o responsables hauran de recollir els alumnes al punt de trobada. Els professors al tenir altres classes i no poden responsabilitzar-se dels nens.

Link per consultar les tarifes dels cursets i link per consultar les tarifes Escola i perfeccionament

Si estas interessat en fer-te’n soci i aprofitar els descomptes en els cursets, forfets i altres avantatges clica aquí i aprofita la promoció 2019-2020

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Web oficial del Ski club de Camprodon.

%d bloggers like this: