Salutació del president

Benvolguts socis i amics del Ski Club Camprodon:

Francesc-Monells La pàgina web que en aquest moment esteu visitant, vol ser una porta mes per a la comunicació i relació entre el Club i els seus socis. Vol ser una finestra per els que s’hi acosten i puguin veure i viure el esperit del SCC, la seva activitat i sobre tot la filosofia que ens mou a tirar endavant, tot just ara que acabem de celebrar el nostre 75è aniversari del Club. També un punt per rebre els vostres suggeriments i peticions i un punt per mostrar-nos al públic en general.

En la darrera temporada hem tingut la oportunitat de recordar i entendre una mica mes els orígens de la nostre entitat, veure la gran passió i estima per l’esport de la neu i la muntanya en general, de totes les sòcies i socis que han format part o han col·laborat en aquests anys. Us convido a donar un cop d’ull a la publicació que resumeix els 75 anys de història i podreu percebre aquest esperit.

Però no volem quedar-nos en la nostàlgia, la Junta directiva que tinc la satisfacció de representar des de l’estiu del 2.007, tenim il·lusió per fer el Club mes gran i sobre tot fer que sigui un referent per a tots els nens i nenes que viuen o ens visiten a la Vall de Camprodon. Ens agradaria que tot esquiador o muntanyenc de la Vall, formés part del nostre Club, i per això treballem, per oferir un servei orientat als mes menuts, i per potenciar l’estima per els esports de lleure, Muntanya, Bicicleta, esqui de pista, i de Muntanya…, tot plegat dinamitzant la nostre estimada Vall de Camprodon.

Volem facilitar la pràctica dels nostres esports, tant des de la vessant ciutadana o de lleure com en les seves vessants competitives. Tenim grans esportistes que volem ajudar a competir de manera que siguin un referent per els nens i nenes del club, per això donem suport als equips de competició que ens representen arreu del país i a l’estranger.

Es per tot l’anterior, que voldríem encomanar-vos tota la il·lusió de PARTICIPAR i COL·LABORAR. Creiem de veritat que formar part d’un col·lectiu i aportar es sempre gratificant per això us convidem i obrim les portes de la nostre JUNTA i del nostre Club perquè us apunteu i així fem el Club mes gran per que celebrem altres 75 aniversaris mes.

US ESPEREM.

Francesc Monells i Descamps

President