Vídeos

Primer de tot volem donar les gràcies a la Sílvia Elias i a Vall de Camprodon TV pel seu suport. Aquí tenim un recull de vídeos del SCC

Vídeo promocional SCC temporada 2013-2014

SKI CLUB CAMPRODON – VALLDECAMPRODONTV.COM from web3.0tv on Vimeo.

L’Ski Club Camprodon comença una nova temporada d’hivern plena d’activitats i novetats. Aquí teniu un resum de les activitats més destacades que el club té preparat per tots aquells amants de l’esport i de la neu.
Es presenta una magnífica temporada per poder gaudir al màxim de l’hivern!

TastaNeu inici temporada d’hivern 2013-2014


“TASTA NEU” – VALLDECAMPRODONTV.COM from web3.0tv on Vimeo.

Coincidint amb el cap de setmana de la Puríssima, el dia 7 de desembre, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i les empreses vinculades amb el sector de la neu van organitzar el primer “Tasta Neu”. La mostra es va poder visitar a la sala gran de l’Hotel Camprodon, des de quatre de la tarda a nou del vespre, convertint-se en un punt de trobada i difusió del sector.
Xerrades i estands especialitzats van servir per donar una visió al visitant sobre les possibilitats i recursos del sector de la neu. Es va parlar d’activitats de neu, dels equips, dels materials, dels guiatges i dels cursos que es poden fer a la nostra Vall.
L’espai central de la sala va servir d’escenari per a la presentació de la temporada 2013 a càrrec del director de l’estació, Enric Serra i la xerrada “El nou model de Vallter2000 – Puja & Baixa”. També es va emetre el nou vídeo promocional de l’entitat Ski Club Camprodon i el seu director, Francesc Monells, va presentar els corredors dels equips de competició d’esquí alpí i d’esquí de muntanya de l’entitat. L’encarregat de tancar la jornada va ser l’esportista d’elit Camprodoní, Jordi Pujol Planella, actual director de la Cursa final de Copa d’Europa 2014 a Andorra que sota el títol “El somni d’un país. Preparació d’una pista per una prova de Copa del Món”, va descobrir els detalls i esforços que representa organitzar un esdeveniment com aquest.
El “Tasta Neu” també va comptar amb la participació d’estands informatius, d’agents del sector de la vall, per donar a conèixer activitats i cursets: SkiClub Camprodon, Vallter2000, Escola d’esquí Alta Vall del Ter, Guies Nord-Sud, Guies Roc Blanc, Esports Vivac, TriEsports, l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la mateixa Mancomunitat de la Vall de Camprodon.
NOTÍCIA: Ajuntament de Camprodon

9a Territori d’Isards BTT 2013

1a Territori d’Isards Run 2013

Cursa popular 2013

Sopar Social 2013

SOPAR FINAL DE TEMPORADA SCC – VALLDECAMPRODONTV.COM from web3.0tv on Vimeo.

Dissabte 13 d’abril, l’Ski Club Camprodon va donar per finalitzada la temporada d’esquí 2012/13 amb un sopar a l’Hostal-Fonda Rigà de Tregurà. En el mateix, es va fer entrega dels premis de la Prova Social.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Web oficial del Ski club de Camprodon.

%d bloggers like this: