Equip de Competició

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és cap_blog_2019_1200x500-1-1024x427.jpg

L’Equip de Competició forma part de la secció d’esquí alpí de l’Ski Club Camprodon. Una secció formada per un grup de persones amb un nivell alt d’esquí que volen complementar i millorar els seus coneixements amb la pràctica de la competició.

El perfil dels corredors son persones que un cop han adquirit un nivell de tècnica suficient (cursets, Perfeccionament.) volen seguir progressant. Al entrar a l’equip, els joves fan un salt qualitatiu important: treballem la velocitat, la posició del cos i millorem la coordinació dels moviments.

Tenim corredors d’ambdós sexes i amb edats des de els 6 anys en endavant i participem en tot tipus de curses tant d’àmbit regional, nacional com internacional segons corredor i categoria.

L’objectiu del Equip és formar els nostres corredors perque aprenguin a competir focalitzant més interès en el procés d’aprenentatge que en els resultats obtinguts. El fet de participar en curses, acostumen als nens a esforçar-se, a preparar-se tan físic com mentalment, a tenir il·lusió i a lluitar per aconseguir el que es proposin. El treball en grup i l’esforç individual son aprenentatges que podrán exportar a tots els ambits de la seva vida.

Fomentem valors de respecte amb l’entorn, que observin i siguin conscients de l’entorn privilegiat que els envolta, procurem que entenguin la muntanya i aprenguin a respectar-la. D’aquesta manera els ajudem a que la gaudeixin, tant ara com en un futur.

La Base d’entrenaments la tenim a l’Estació d’Esquí i Muntanya Vallter2000, on ens posen totes la facilitats per poder treballar eficaçment. Disposem de material i d’un equip de professionals preparats per a dur a terme aquesta tasca.

L’activitat principal comença al Novembre amb sessions de preparació física i segueix amb sessions de neu tan bon punt comença a nevar (novembre o Desembre). S’entrena dissabtes, diumenges i dies Festius, participem en les curses planificades i a finals d’abril tanquem la temporada. Durant l’estiu es programa alguna sortida als Alps amb l’objectiu de preparar la seguent temporada, pero sobretot aprofitem per descansar, practicar altres esports i carregar energies suficients per afrontar noves temporades.

És la nostra manera d’entendre de gaudir de l’esqui.

Accedeix al Blog de l’equip de Competició. http://www.skiclubcamprodon.blog