Equip de Competició

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és cap_blog_2019_1200x500-1-1024x427.jpg

L’Equip de Competició forma part de la secció d’esquí del Club Ski Camprodon el composen un grup de persones amb un nivell alt d’esquí i que volen complementar aquest coneixement amb la pràctica de la competició.

El perfil dels corredors son persones que un cop han adquirit un nivell de tècnica suficient (cursets, Perfeccionament.) , volen seguir progressant. Al entrar al equip, els joves fan un salt qualitatiu important. Al exigir-los mes velocitat, avancem amb una millor posició del cos, millorem la coordinació dels moviments, etc…

Tenim corredors d’ambdós sexes i amb edats des de els 6 anys en endavant, sense límit. Participem en curses d’alt nivell com curses per debutants.

L’objectiu del Equip, no es ser els primers, sinó formar persones. Tot i que no son conceptes incompatibles. Així ho han demostrat varis corredors del nostre club. Creiem, que amb l’objectiu de participar en curses, acostumem el nens a esforçar-se, a preparar-se tan física com mentalment, a tenir il·lusió i a fer el possible per aconseguir el que es proposin. Que s’acostumin a treballar en Grup i a la vegada esforçar-se individualment. Creiem que aquests valors els hi faran servei la resta de la seva vida.

Fomentem també els valors del respecte al entorn. Que valorin l’entorn privilegiat en que ens movem i ajudin a respectar-lo. I sobre tot, que coneguin la muntanya. Fer activitats a la natura és mes agradable que tancat dins d’unes parets, però a la vegada aquesta activitat pot ser molt dura i perillosa. Ho han de conèixer. Així els ajudem a que la gaudeixin més la muntanya, tant ara com en el futur.

La Base d’entrenaments la tenim a l’Estació d’Esquí i Muntanya Vallter2000, on ens posen totes la facilitats per poder treballar eficaçment. Disposem de material i d’un equip de professionals preparats per a dur a terme aquesta tasca.

L’Ski Club Camprodon, juntament amb Vallter 2000, al llarg de la temporada organitza varies curses a nivell Autonòmic i de diferents categories. L’equip viatja a diferents estacions de la geografia per participar en les diferents curses. Son sortides on participen nens i pares. Es una activitat que tota la família pot fer en comú.

L’activitat principal comença al Novembre amb sessions de preparació física i segueix amb sessions de neu tan bon punt comença a nevar (novembre o Desembre). S’entrena dissabtes, diumenges i dies Festius. Els Horaris son intensos. Es participa a les curses planificades i a finals d’abril acabem. Deixem 6 mesos de descans per carregar piles. No obstant l’estiu també es fan excursions puntuals i activitats varies.

Es una forma més de gaudir del esqui.

Accedeix al Blog de l’equip de Competició. http://www.skiclubcamprodon.blog