Salutació President

president

Benvolguts socis i amics del Ski Club Camprodon:

La pàgina web que en aquest moment esteu visitant, vol ser una porta mes per a la comunicació i relació entre el Club i els seus socis. Vol ser una finestra per els que s’hi acosten i puguin veure i viure el esperit del SCC, la seva activitat i sobre tot la filosofia que ens mou a tirar endavant des del moment fundacional l’any 1.934. També un punt per rebre els vostres suggeriments i peticions i un punt per mostrar-nos al públic en general.

La Junta Directiva actual de forma majoritària hem treballat durant els darrers 13 anys per consolidar l’acció del nostre Club en tres eixos principals:

  • ESPORT: La promoció dels esports de Muntanya i neu entre el nens i nenes, ja siguin autòctons de la Vall, o residents flotants, ja sigui en la promoció de base o l’esport d’elit competitiu.
  • TERRITORI: L’acció per el profit del territori, de forma respectuosa però treballant les potencialitats paisatgístiques, turístiques…
  • CULTURA: La promoció cultural del nostre país, activant iniciatives i donant suport a tot allò que representa els valors del nostre país.

La feina de vegades es dura i no massa agraïda, no ens movem en els esports i pràctiques majoritàries a la societat, i la manca de recursos no ens ho posa fàcil, però tenim il·lusió per fer el Club mes gran i sobre tot fer que sigui un referent per a tots els nens i nenes que viuen  o ens visiten a la Vall de Camprodon. Ens agradaria que tot esquiador o muntanyenc de la Vall, formés part del nostre Club, i per això treballem, per oferir un servei orientat als mes menuts, i per potenciar l’estima per els esports de lleure, Muntanya, Bicicleta, esqui de pista, i de Muntanya…, tot plegat dinamitzant la nostre estimada Vall de Camprodon.

Volem facilitar la pràctica dels nostres esports, tant des de la vessant ciutadana o de lleure com en les seves vessants competitives. Tenim grans esportistes que volem ajudar a competir de manera que siguin un referent per els nens i nenes del club, per això donem suport als equips de competició que ens representen arreu del país i a l’estranger.

Es per tot l’anterior, que voldríem encomanar-vos  tota la il·lusió de PARTICIPAR i  COL·LABORAR. Creiem de veritat que formar part d’un col·lectiu i aportar es sempre gratificant  per això us convidem i obrim les portes de la nostre JUNTA i del nostre Club perquè us apunteu i així fem el Club mes gran per que celebrem altres 75 aniversaris mes.

US ESPEREM.

Francesc Monells i Descamps

President