Classificacions Isard Atac Run Xtrail Series

Isard Atac Run Xtrail Series

Ahir diumenge 24 de maig es va celebrar a Camprodon la Isard Atac Run Xtrail Series. Prop de 500 corredors van prendre part en alguna de les tres categories de les que constava aquesta cursa de muntanya.

Es va donar la sortida de forma esglaonada, seguint el protocol Covid, començant a les 7:30 del mati la categoria Marató ( 44 km, 2.200 m de desnivell amb pujada al Costabona ), a continuació la Xtrem (29 Km i 1.400 de desnivell) i per últim la Trail (11 km i 500 mts ).

El temps fresquet va acompanyar als corredors i per sort la pluja no va fer acte de presencia, a l’arribada teníem una botifarrada per ajudar a la recuperació després del esforç. Tot va anar força be i no es va haver de lamentar cap accident greu, si rascades i petites ferides, però els corredors de curses de muntanya ja n’estan acostumats i el bon humor i companyonia va estar present durant tot el dia.

Et pots descarregar els resultats:

La cursa va estar organitzada per l SCC i Esports Events 360 i volem agrair als mes de 60 voluntaris que van fer possible la cursa, a protecció civil, la Creu Roja, als ajuntaments de Camprodon, Llanars Vilallonga i Setcases ; al espònsors: pLand, NutriSport , Centre d’estudi del peu Alejandro Bayo, Health System, Universitat de Blanquerna i a la cadena de supermercats Bonpreu Esclat.

Algunes fotos de la Marató i altres de fetes pels voluntaris i enviades per whatsap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.