CONVOCATÒRIA ELECCIONS A LA JUNTA DIRECTIVA DEL SKI CLUB CAMPRODON. ANY 2021

CONVOCATÒRIA ELECCIONS A LA JUNTA DIRECTIVA DEL SKI CLUB CAMPRODON. ANY 2021

La Junta Directiva del Ski Club Camprodon constituïda legalment, segons marquen els Estatus vigents, reunida el dia 24 de setembre de 2021 i havent passat el període establert 2016-2020 de quatre anys de mandat, convoca a tots els socis de l’entitat amb dret a vot per a les eleccions de la nova Junta Directiva del club.

D’acord amb els Estatuts s’estableix el següent calendari i procediment.

  • Elecció de la Junta electoral per sorteig el dia 08/10/21 a les 20.00h al local social del club al C/ València, 29, baixos (Camprodon). Es nomenaran tres membres i tres suplents.
  • Abans del dia 16/10/21 constitució i presa del càrrec dels membres de la junta electoral, nomenament del President, vocals i Secretari qui en prendrà
    el càrrec l’actual President del club segons marquen els Estatuts (amb veu i sense vot). Seguidament, determinació i publicació del cens electoral.
  • Abans del 05/11/21 presentació de candidatures, segons els requisits marcats pels Estatuts i davant la Junta electoral.
  • 20/11/21 Assemblea General extraordinària i celebració de les eleccions que tindran lloc a les 18.00h en primera convocatòria i a les 18.30h en segona a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Camprodon.

L’ordre del dia serà:
o Presentació i aprovació dels comptes de l’exercici 2020-21.
o Informe de la Junta sortint.
o Votacions de les eleccions a la Junta directiva.
o Proclamació de la Nova Junta del Ski Club Camprodon.

Et pots descarregar la convocatòria i delegació de vot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.